شناسه : 29054503


مدیر جهاد کشاورزی مهریز از تولید سالانه افزون بر 60 تن گلاب و انواع عرقیجات در این شهرستان خبر داد.

به گزارش صبح مهریز؛ کامیار رسولی مهمترین عرقیجات تولید شده در شهرستان مهریز را کاسنی، بید و شاطره، شوید، نعناع و شمبلیله دانست و ادامه داد: حدود 100 خانوار بصورت فعال در بخش مرکزی و دهستان میانکوه، روستای منشاد، روستای گل افشان و دره در تولید گلاب و انواع عرقیجات فعالیت دارند .
وی اظهار داشت: کار تولید گلاب و عرقیجات در مهریز از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
رسولی گفت: حدود 60 درصد از گلاب و عرقیجات تولیدی در مهریز بخاطر مرغوبیت برای فروش به سایر مناطق و شهرستان های استان ارسال می شود.
وی سنتی بودن اکثر کارگاه های تولید گلاب و عرقیجات، نبود ثبات قیمت، سرمازدگی و خشکسالی های متوالی و واسطه گران را از مشکلات اصلی فعالان تولید گلاب و عرقیجات مهریز برشمرد.
سطح اراضی کشاورزی مهریز 17 هزار و 500 هکتار است و 10 هزار هکتار آن را سطح باغات تشکیل می دهد.

انتهای پیام/ج

ایرنا






آخرین عناوین آخرین عناوین