کاسنوفل یکی از خوشمزه ترین غذاهای لیختن اشتاین است
به گزارش صبح مهریز، جاذبه ها/ براساس آخرین گزارشات بدست آمده، کاسنوفل یکی از خوشمزه ترین غذاهای لیختن اشتاین است.
غذای ملی لیختن اشتاین کاسنوفل است؛ غذایی دلچسب همچون پاستا با پنیر ذوب شده که یکی از ظرافت های آشپزی کلاسیک در این کشور است. این غذا یک خمیر ساده ساخته شده از آرد، تخم مرغ، آب، نمک و فلفل بوده که اساس این پخت لذت بخش هست. برای تهیه این غذا، مواد اولیه را درون یک کاسه می ریزند و با یکدیگر مخلوط می نمایند تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را 10-20 دقیقه به حال خود می گذارند. سپس خمیر را به میزان خاصی رنده می نمایند و در آب جوش که قبلا به آن مقداری نمک افزوده شده، می ریزند و اجازه می دهند که چند دقیقه ای در آن بجوشد.
در مرحله بعد، آن را آبکش نموده و در کاسه ای می ریزند و مقداری پنیر آپنزلر (Appenzeller) و مقداری هم پنیر ترش به آن می افزایند و خوب مخلوط می نمایند. در آخر، حلقه های پیاز را در کره سرخ می نمایند تا طلایی گردد و آنگاه بر روی غذا می چینند. اکنون غذا حاضر است و می توانید از آن لذت ببرید. بطور سنتی همراه آن سالاد سبز و سالاد سیب زمینی و سس سیب نیز سرو می گردد.
منبع: همگردی