مرغ 5 درصد و گوشت گوسفندی 2.2 درصد گران شد

به گزارش صبح مهریز، تهران (پانا) - طی خرداد ماه مرغ ماشینی با 4.8 درصد، گوشت گاو یا گوساله با 1.1 درصد و گوشت گوسفند با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

مرغ 5 درصد و گوشت گوسفندی 2.2 درصد گران شد

به گزارش مرکز آمار ایران، در خرداد ماه 1400 تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در منطقه ها شهری کشور به این توضیح است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام شیرینی خشک و رشته آش با 2.7 درصد و برنج ایرانی درجه یک با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها:

در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با 4.8 درصد، کنسرو ماهی تن و گوشت گاو یا گوساله با 1.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. بعلاوه در این گروه گوشت گوسفند با 2.2 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با 4.2 درصد، تخم مرغ ماشینی با 4.1 درصد بوده است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با 24.4 درصد و هندوانه با 15.1 درصد می باشد. بعلاوه در این گروه هلو با 15.4 درصد و پرتقال با 8.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سیب زمینی با 14.7 درصد، گوجه فرنگی با 14.3 درصد، بادمجان با 11.0 درصد و پیاز با 9.9 درصد بوده است.

قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار و شکر با 5.2 درصد و قند با 2.7 درصد بود.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: sobhemehriz.ir شناسه مطلب: 1750

به "مرغ 5 درصد و گوشت گوسفندی 2.2 درصد گران شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرغ 5 درصد و گوشت گوسفندی 2.2 درصد گران شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید