طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان

به گزارش صبح مهریز، امروز قصد داریم طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان

مواد لازم :

گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): 500 گرم

لوبیا سفید: 300 گرم

پیاز عظیم: یک عدد

نمک و فلفل: به اندازه لازم

زردچوبه: به اندازه لازم

دارچین برای سرو: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:

1. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.

2. گوشت ها را بشویید و به همراه لوبیا ها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن یاری می نماید).

3. ادویه را هم بریزید و اندازهی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

4. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم نموده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم گردد بپزید.

5. هر چند وقت یک بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود اندازهی به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.

6. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می خواهید گوشت را بکوبید اندازهی دارچین به آن اضافه کنید.

7. گوشت پخته شده را هم می توان در کنار شویدپلو سرو کرد.

8. آب گوشت و گوشت کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: sobhemehriz.ir شناسه مطلب: 1752

به "طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید