طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده
به گزارش صبح مهریز، گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده به راحتی و در کمترین زمان ممکن تهیه می شود و اگر به غذاهایی که بادمجان در آن استفاده می شود علاقه دارید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خوراک های بسیار خوشمزه است که می توانید با نان تازه یا پلو این غذای اصیل و سنتی ایرانی را تهیه کنید. بهتر است از بادمجان های کشیده و قلمی استفاده کنید و بادمجان دلمه ای برای تهیه این غذا زیاد مناسب نیست. می توانید در کنار این خوراک خوشمزه از کمی سیب زمینی سرخ شده خلالی نیز استفاده کنید. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- بادمجان 3 عدد
- گوجه 2 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- سیر 1 حبه
- آبغوره 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به میزان دلخواه خرد کنید. می توانید به صورت نواری یا مکعبی یا حلقه ای برش بزنید. بادمجان ها را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و 30 دقیقه بگذارید تا بماند و تلخی بادمجان ها گرفته شود.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سیر را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و در ادامه نوبت اضافه کردن گوشت است، گوشت چرخ کرده را به همراه مواد تفت دهید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت خوب سرخ شود.
مرحله سوم
در ادامه رب را به مواد گوشتی اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس کمی آب به مواد اضافه و صبر کنید تا گوشت بپزد و غلیظ شود. بادمجان ها را آب بکشید و روی دستمال نخی قرار دهید. بادمجان ها را سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
در ادامه گوجه ها را حلقه ای برش بزنید و داخل تابه کمی سرخ کنید. حالا بادمجان و گوجه را داخل تابه گوشت قرار دهید و آبغوره را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مزه ها به خورد هم برود. سپس داخل بشقاب بریزید و با پیاز داغ سرو کنید. اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید، چگونه بوی بد غذا را در خانه از بین ببریم؟ را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده
- می توانید از آب لیموترش یا پودر غوره نیز استفاده کنید.
- فلفل دلمه و قارچ هم می توانید در غذا بریزید.
- به جای گوجه بزرگ از گوجه های گیلاسی استفاده کنید.
- برای خوشمزه تر شدن می توانید کمی زعفران نیز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر دستور پخت کباب تابه ای دو رنگ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا