فواید شگفت انگیز پاپ کورن
به گزارش صبح مهریز، ذرت بو داده یا همان پاپ کورن یک میان وعده عالی، کامل و سالم است (اگر آن را به روش صحیح درست کنیم) که خواص و مزایای زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه به 7 مزیت شگفت آور این خوردنی خوشمزه اشاره می کنیم:
پاپ کورن حاوی پروتئین بالایی است
پاپ کورن پروتئین و حتی فسفر بیشتری نسبت به چیپس های سیب زمینی، اسفناج و حتی تخم مرغ دارد.
یک میان وعده عالی برای کاهش وزن به شمار می آید
پاپ کورن یک میان وعده عالی، مخصوصا هنگام تماشای فیلم و سریال است که فاقد شکر و چربی می باشد و کالری پایینی دارد. بنابراین افرادی که اضافه وزن دارند هیچ احساس عذاب وجدانی در خوردن پاپ کورن نداشته باشند زیرا هر بسته آن تنها حاوی 31 کالری است.
دانه ذرت یکی از غلات سالم و کامل است
پاپ کورن یک دانه کامل است به این معنی که منبع خوبی از فیبر محسوب می گردد. در واقع یک فنجان پاپ کورن دارای 1.3 گرم فیبر است. بعلاوه دانه ها و غلات از لحاظ منبع آنتی اکسیدان در حد میوه و سبزیجات هستند. علاوه بر این در حالی که انواع توت ها و میوه های رنگارنگ حاوی اندازه زیادی آنتی اکسیدان های آنتوسیانین هستند، دانه ها و غلات حاوی آنتی اکسیدان های اسید فنول بالایی هستند که ممکن است برای بدن از لحاظ جذب بهتر، راحت تر باشد.
هیچ وقت از خوردن آن خسته نمی شوید
پاپ کورن یک میان وعده فوق العاده همه کاره است. می توان آن را ساده، ادویه دار، شیرین شده، با کره، یا هر جور دیگری میل کرد. هیچ فرقی ندارد، همه جوره خوب و خوشمزه است
پاپ کورن به از بین بردن گرسنگی یاری می نماید
چون بیشتر پاپ کورن را هوا تشکیل داده است بنابراین یک میان وعده عالی برای برطرف ولع گرسنگی، بدون آسیب رساندن به برنامه غذایی شما است.
فاقد گلوتن است
پاپ کورن فاقد گلوتن است. گلوتون نوعی پروتئین در غلات (برای مثا گندم) است که باعث کش آمدن خمیر گندم می گردد و ممکن است بعضی افراد با این ماده مشکل داشته باشند و دچار تحریک روده و شکم درد شوند. پاپ کرون چون فاقد گلوتن است می توان از آن به جای پودرسوخاری به عنوان پوششی ترد بر روی مرغ و ماهی استفاده کرد.
ارزان است
شما می توانید پاپ کورن را با قیمتی ارزان از فروشگاه ها تهیه کنید یا دانه ذرت خشک شده را خریده و در خانه آن را حرارت دهید تا تبدیل به پاپ کورن گردد. طبق گفته بعضی دکتر ها، بهتر است برای درست کردن آن، دانه های ذرت را در مایکروویو نگذارید زیرا ممکن است اثرات بدی داشته باشد. می توانید دانه ها را به راحتی درون یک قابلمه بگذارید، در آن را ببندید و آن را روی شعلع ملایم تکان دهید تا درست گردد.
منبع: فوت و فن / besthealthmag.ca