طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا کیک کافی شاپی

به گزارش صبح مهریز، یکی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که هواداران زیادی دارد.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا کیک کافی شاپی

کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.

کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با نام کیک کافی شاپی هم شناخته می گردد.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مرحله اول: روشن کردن فر

فر را روشن نموده روی حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا20 دقیقه تا فر کاملا گرم گردد سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا هواهی آرد انجام گردد.

مرحله دوم: هم زدن مواد

تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا خوب کرمی و حجیم گردد بعد در ادامه شیر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با افزودن هر کدام 1 دقیقه هم بزنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کیک خیس

در ادامه مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در پایان برای چند ثانیه با کندترین دور همزن هم بزنید تا مخلوط گردد و گلوله های آرد باز گردد سپس یک قالب را انتخاب کمید می توانید از قالب گرد یا مستطیل 20*30 بهره ببرید و بعد مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 الی 40 دقیقه در دمای 180 درجه گذاشته تا کیک پخته گردد.

مرحله چهارم: تهیه سس شکلاتی مخصوص

وقتی کیک در حال پخت است باید سس شکلاتی را آماده کیند برای تهیه سس شکلاتی مخصوص همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل گردد و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم گردد.

مرحله پنجم: تهیه کیک خیس شکلاتی

وقتی کیک پخت از قالب خارج کنید و مجدد همان طور که داغ است داخل قالب بگذارید و با خلال دندان روی سطح کیک سوراخ ایجاد کنید حالا سس ولرم را روی کیک داغ ریخته و صبر کنید تا سس جذب کیک گردد و بعد کیک را روی دیس برگردانید و به دلخواه با گاناش یا ترافل تزئین کنید نوش جان.

فوت و فن های دستور پخت کیک خیس شکلاتی

فر حتما از قبل گرم شده باشد.

قبل از 15 دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.

بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.

تعداد حفره ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.

برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه بهره ببرید.

از شکلات با درصد دلخواه بهره ببرید.

منبع:پارسی دی

منبع: فرارو
انتشار: 28 مرداد 1402 بروزرسانی: 28 مرداد 1402 گردآورنده: sobhemehriz.ir شناسه مطلب: 2297

به "طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا کیک کافی شاپی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا کیک کافی شاپی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید