صرفه جویی در پرداخت حقوق
به گزارش صبح مهریز، در فوتبال ایران بعضی باشگاه ها بازیکنان مورد نظر خود را در رقابت با بقیه باشگاه ها با رقمی بالا جذب می نمایند اما همه حق و حقوق بازیکن را نمی دهند.

برای همین است که بازیکنان بازنشسته زیادی هم هنوز از باشگاه ها طلبکارند یا به مرور مجبور شده اند بخشی از طلب خود را ببخشند.
باشگاه راه آهن وقتی به قوه قضاییه سپرده شد، با طلبکاران به این شکل تسویه کرد که چک باشگاه را از آنها پس می گرفت و مبلغی بسیار پایین تر به بازیکنان و دست اندرکاران می داد تا امضای برگه تسویه را از آنها بگیرد.
بازیکنان خارجی هم حق و حقوق خود را نمی گیرند و اکثرا از باشگاه های ایرانی به مراجع بین المللی و فیفا شکایت می برند.
بیشتر باشگاه ها جریمه هایی برای بازیکنان و مربیان در نظر می گیرند که در قراردادشان قید نشده. به طور مثال در اواخر فصل به بهانه کسب نتایج دور از انتظار نفری 30درصد از قرارداد بازیکنان و مربیان کم می نمایند.
یک بار هم برانکو به خاطر حضور در یک برنامه تلویزیونی بدون هماهنگی با باشگاه و اسپانسر مبلغ 500میلیون تومان جریمه شد. بخشی از این جریمه ها در قرارداد بین طرفین پیش بینی می گردد و برخی ها هم نه. نمونه خارجی هم دارد.
بازیکنانی که نظم را رعایت ننمایند مطابق قراردادشان جریمه می شوند. مثلا در باشگاه رئال مادرید قانون این است که بازیکن در صورت خط خوردن از لیست یا محرومیت و مصدومیت باید در بازی های خانگی در استادیوم حضور یابند و به همین دلیل گرت بیل که در بازی با بروخه در لیست نبود و فقط چند دقیقه در استادیوم حاضر شد، باید جریمه نقدی گردد.
کواترو جزییاتی از جریمه ها در رئال مادرید را به این شکل توضیح داده است؛ 5 دقیقه دیر رسیدن به تمرین 250 یورو، 15 دقیقه دیر رسیدن به تمرین 500 تا 1000 یورو، استفاده از تلفن همراه در زمان کار با فیزیوتراپ 250 یورو و در زمان سخنرانی های تیمی یا در رختکن حین بازیها بین 500 تا 100 یورو، اضافه وزن 250 یورو، بازیکنان موظف هستند که مراسم های تبلیغاتی یا مصاحبه هایشان را با باشگاه هماهنک نمایند و اگر این کار را انجام ندهند 250 تا 1000 یورو جریمه می شوند، بازیکنانی که از لیست بازی ها خط می خورند باید قبل از بازی خودشان را به رختکن برسانند و تا دقیقه 80 در برنابئو بمانند. بازیکنان در میکسدزون موظف اند که گرمکن رسمی باشگاه را به تن داشته باشند.
منبع: همشهری آنلاین