آش اسفناج، سبک و مقوی
به گزارش صبح مهریز، آش اسفناج غذایی سبک و مقوی است که با برنج، حبوبات و اسفناج پخته می شود.

آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه است که راحت تهیه می شود و برای درمان سرماخوردگی مفید است. در این غذا از سبزی آش استفاده نمی شود و تنها سبزی آن اسفناج است. در صورتی که فصل اسفناج نبود، می توانید از برگ چغندر برای تهیه این آش استفاده کنید.
مواد لازم تهیه آش اسفناج :
- اسفناج: یک کیلو
- برنج: نصف پیمانه
- لوبیا چیتی: نصف پیمانه
- عدس: یک پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- پیاز: 2 عدد
- سیر: 3 حبه
- کشک: یک قاشق غذاخوری
- آویشن: یک قاشق چای خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- نعناع داغ به میزان لازم
طرز تهیه آش اسفناج :
حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس کنید تا بهتر پخته شوند و نفخ آن ها از بین برود. در این مدت یکی دو بار آب آن ها را عوض کنید.
لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادویه ها به لوبیای پخته شده اضافه کنید.
برای تهیه این آش می توان به جای برنج از بلغور گندم یا جو استفاده کرد.
وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنید تا خوب جا بیفتد.
وقتی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.
در صورت تمایل می توانید گوشت قلقلی درست کرده و هنگام سرو در آش بریزید تا مجلسی شود.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
منبع: پیام دلتا