10 عادت به ظاهر بی ضرر که به رابطه عاطفی لطمه می زنند
به گزارش صبح مهریز، بسیاری از مردم رابطه عاطفی را یک اتفاق می دانند و اعتقاد دارند هر کسی نیمه گمشده ای برای خود دارد. با این حال، معمولاً راحت نمی توان به یک عشق بادوام دست یافت، حتی اگر فرد مناسب خود را پیدا نموده باشید.
به گزارش روزیاتو، در ادامه از رفتارهای رایج اما اشتباهی خواهیم گفت که می توانند یک رابطه عاطفی را به نابودی کشانند.
1- شریک عاطفی تان را دائماً با دیگران مقایسه می کنید
مقایسه شریک عاطفی خود با شرکای عاطفی سابق تان به چند علت می تواند برای رابطه شما آسیب زا باشد. اول آنکه، این کار باعث شکل گیری توقعات غیر واقعی برای شریک عاطفی تان می گردد. به علاوه، باعث می گردد شریک عاطفی تان احساس بی ارزش بودن کند.
تمرکز خود را به جای عیب و نقص های شریک عاطفی تان، بر روی ویژگی های مثبت او بگذارید، چرا که هیچ کدام ما خالی از عیب نیستیم. و همواره به خاطر داشته باشید که برای اتمام رابطه شما و شریک عاطفی سابق تان حتماً علت مهمی وجود داشته است.
2- همه کارها را باهم انجام می دهید
گرچه انجام کارهای مختلف به همراه یکدیگر باعث نزدیکی زوج ها به همدیگر می گردد، اما مسأله بر سر داشتن تعادل است. در حقیقت، کارشناسان به زوج ها توصیه می نمایند زمانی را به رسیدگی به علائق و امور شخصی خود اختصاص دهند. در حقیقت، اگر گهگاه برای خودتان وقت بگذارید، این کار یاری می نماید رابطه عاطفی تان شاداب بماند و کمتر اضطراب آور باشد.
3- حسادت عاشقانه دارید
حسادت همواره اثری سمی بر رابطه عاطفی دارد. این فکر که این حسادت از علاقه شما به شریک عاطفی تان نشأت می گیرد، نوعی توجیه محسوب می گردد و درست نیست. حسادت نه تنها باعث می گردد شریک عاطفی تان تصور کند به او اعتماد ندارید و می خواهید او را کنترل کنید، بلکه خود شما را هم آزار می دهد. احتمالاً دائماً احساس ناامنی روانی و انزوا خواهید کرد.
متخصصان توصیه می نمایند حسادت خود را بپذیرید، حتی اگر برایتان خجالت آور باشد. با این حال، فهمیدن اینکه چرا چنین حسی دارید به طور قطع به غلبه بر آن و حفظ شادی رابطه تان یاری خواهد نمود.
4- سعی می کنید بی عیب و نقص باشید
برای داشتن یک رابطه عاطفی شاد و مطمئن لازم نیست بی عیب و نقص باشید. کوشش بیش از میزان برای همواره بی عیب و نقص به نظر رسیدن به هیچکس یاریی نمی نماید. به جای آن، تمرکزتان را روی خودتان و راحتی تان بگذارید تا بتوانید نگاه مطمئن تری نسبت به خودتان داشته باشید.
5- اعتماد به نفس ندارید
وقتی اعتماد به نفس نداشته باشیم، همواره منتظر تأیید شریک عاطفی مان می مانیم. اما این اصلاً برای رابطه عاطفی خوب نیست. در حقیقت، داشتن احساس خوب نسبت به کسی که هستید و ظاهری که دارید، برای رابطه عاطفی تان بسیار مفید خواهد بود. روانشناسان می گوید اعتماد به نفس یک ویزگی مجذوب کننده است که شریک عاطفی را مایل به نزدیک تر شدن به شما می نماید.
6- زیاد از حد کوتاه می آیید
در یک رابطه عاطفی ایرادی ندارد که طرفین رابطه از مخالفت با یکدیگر خودداری ننمایند. به جای اینکه با سازش و مدارا جلوی وقوع کشمکش را بگیرید، باید بتوانید به راحتی و بدون ترس از عمل متقابل شریک عاطفی تان، درباره چیزهایی که شما را آزار می دهند صحبت کنید. در یک رابطه عاطفی مستحکم زوج ها باید یاد بگیرند که اختلافات شان را بدون اصرار بر محق بودن خودشان و با احترام متقابل حل نمایند.
7- تمام زمان پیش از خواب را به تماشای تلویزیون می گذرانید
تحقیقات نشان داده تماشای زیاد تلویزیون می تواند آسیب زیادی به صمیمیت میان زوجین وارد کند. این کار باعث می گردد زمان کمتری برای خواب و انجام دیگر کارهای خصوصی تر برای زوج ها باقی بماند.
8- سعی می کنید مسائل شریک عاطفی تان را حل کنید
حتی اگر راه چاره مشکل شریک عاطفی تان را بدانید هم ممکن است این آن چیزی نباشد که او در آن لحظه به آن احتیاج دارد. روانشناسان می گویند هم حمایت عاطفی بسیار مهم است و هم یاری کاربردی. بنابراین اگر شریک عاطفی تان از چیزی ناراحت باشد ممکن است فقط احتیاج داشته باشد که به حرف هایش گوش دهید، نه اینکه راه چارهی برایش پیدا کنید.
9- باهم غذا نمی خورید
پژوهش ها نشان داده زوج هایی که باهم غذا می خورند شادی بیشتری در رابطه خود احساس می نمایند. به علاوه، این زوج ها از غذای خود هم لذت بیشتری می برند. بنابراین اگر می خواهید هم رابطه عاطفی شادی داشته باشید و هم از غذای خود راضی باشید، تا آنجا که می توانید باهم غذا بخورید.
10- منتظر می مانید تا شریک عاطفی تان به شما محبت فیزیکی نشان دهد
اگر می خواهید رابطه عاطفی تان شاد و سالم بماند، باید بتوانید عشق خود را ابراز کنید. ابراز محبت فیزیکی سرراست ترین راه برای این منظور است. کارشناسان می گویند ما نباید با آن بخش از وجودمان که خواستار تماس فیزیکی است و ابراز و دریافت محبت را دوست دارد، بی اعتنا باشیم.
منبع: فرارو