طرز تهیه سالاد پاستا با پنیر کیوب
به گزارش صبح مهریز، پاستا از دستورهای غذایی بسیار محبوب بسیاری از ماست و یکی از یاران جدانشدنی پاستا هم انواع پنیر است. انواع پنیرهای طبیعی مثل پارمزان، بلوچیز، چدار و پنیرهای سوییسی در کنار پاستا طعمی دلپذیر را به وجود می آورند. در این دستور هم سالاد پاستا در کنار سبزیجات مختلف، پنیر مکعبی یا پنیر کیوب دارد که علاوه بر قوی تر کردن و تکمیل مزه پاستا، شکل ظاهری آن را هم زیباتر می نماید.
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با پنیر کیوب
- ماکارونی فرمی 450 گرم
- پنیر کیوب 300 گرم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- هویج (خرد شده) 2 عدد
- کلم بروکلی (خرد شده) 1 دسته کوچک
- نخودفرنگی تازه یک و نیم پیمانه
- فلفل قرمز یا زرد دلمه ای (خرد شده) 1 عدد
- زیتون بدون هسته سه چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- سرکه 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- سبزیجات معطر خشک (جعفری، ریحان، نعنا و پودر آویشن) 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد پاستا با پنیر کیوب
مرحله اول
ماکارونی فرمی را طبق دستور روی بسته بندی در مخلوط آب جوش و نمک بریزید تا خوب پخته و نرم گردد. پس از آبکشی، آن را به کاسه ای بزرگ منتقل نموده و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید و طوری به هم بزنید که ماکارونی به روغن آغشته گردد.
مرحله دوم
در قابلمه کوچک دیگری هویج، کلم بروکلی خرد شده و نخودفرنگی را در آب بپزید. سپس آن ها را درون آبکشی ریخته و بر روی این مخلوط نیز آب سرد بریزید. سپس به همراه زیتون و فلفل دلمه ای به مخلوط ماکارونی اضافه کنید.
مرحله سوم
ماکارونی را در ظرف سرو بریزید و پنیر کیوب را روی آن بچینید.
مرحله چهارم
در ظرف دیگری سرکه، روغن زیتون، سس خردل، سبزیجات معطر و نمک و فلفل سیاه را مخلوط نموده و سالاد ماکارونی را به همراه سس آماده شده سرو کنید.
نکات لازم برای تهیه سالاد پاستا با پنیر کیوب
- حواستان به پاستا باشد. شما باید پاستا فرمی ای را انتخاب کنید که به برترین شکل برای سالاد ماکارونی شما جواب بدهد. بر همین اساس، انتخاب پاستاهایی با فرم های پروانه ای، مارپیچ صدفی و غیره برترین گزینه است. این شکل پاستا در قیاس با ماکارونی یا پاستا رشته ای معمولی مواد را بهتر به خودش جذب می نماید و تازه ظاهر غذای شما زیباتر خواهد بود.
- قبل از ریختن پاستا، به آب پاستا نمک اضافه کنید. یک علت مهم این است که سالاد ماکارونی غذای سردی است و اگر موقع پختن، نمک در آب نریزید، بعد از تهیه سالاد، اضافه کردن نمک فایده ای نخواهد داشت و غذا بی مزه خواهد بود.
- زمان پخت پاستا را مد نظر داشته باشید. برای سالاد ماکارونی ضروری است پاستا به میزان ای پخته گردد که نه کاملا پخته باشد و نه کاملا زیر دندان بیاید. این یک غذای سرد است و با پختن ماکارونی به شیوه ای که ما می شناسیم فرق دارد.
- برای اینکه سالاد پاستای شما خوشمزه تر باشد، حتما بعد از ترکیب مواد با پاستا آن را چند ساعتی در یخچال قرار بدهید تا مواد به خورد پاستا برود و پاستا خوب جا بیفتد.