آزمون زبان MSRT دانشگاه لرستان 11 مهرماه برگزار می گردد
به گزارش صبح مهریز، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان گفت: ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون زبان MSRT از 24 تا 26 شهریورماه صورت می گیرد و این آزمون 11 مهرماه برگزار خواهد شد.

حسن نایب زاده، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه صبح مهریز، در مورد زمان برگزاری آزمون زبان MSRT گفت: بر اساس اطلاعیه سازمان امور دانشجویان، به علت شیوع ویروس کرونا و محدودیت ظرفیت (50 درصد) در برگزاری آزمون MSRT و همچنین ضرورت شرکت در آزمون های جامع دوره دکتری، ثبت نام متقاضیان شرکت در این آزمون با اولویت مقطع دکتری انجام می گردد.
نایب زاده افزود: این آزمون 11 مهرماه برگزار می گردد و ثبت نام از متقاضیان از 24 شهریورماه تا 26 شهریورماه به وسیله سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان صورت می گیرد. قبل از آغاز ثبت نام، متقاضیان نسبت به تشکیل پروفایل و ثبت اطلاعات فردی آزمون زبان اقدام نمایند.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان اظهار کرد: اطلاعات فردی آزمون زبان توسط کارشناسان سازمان امور دانشجویان، تایید می گردد و پس از آن، امکان ثبت درخواست آزمون زبان وجود خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری دانشجو